Omgivelser

Camping i Grenaa er oplevelser midt i Danmarks smukkeste natur. Beliggenheden findes ikke smukkere; direkte ud til Jyllands bedste badestrand, samt rolige naturvenlige omgivelser. Campingpladsen ligger nabo til en klitplantages uspolerede natur, der byder på flotte klitter, lyng, hede og masser af frisk hav- og skovluft.

Bynær camping

Grenaa Strand Camping ligger placeret tæt på den større handelsby Grenaa, der er en veludstyret shopping- og handelsby med ca. 200 specialbutikker.

Naturoplevelser

Tæt på Grenaa by begynder naturen:

Skov og hede, kyst og hav – et sandt eldorado for vandrere, ryttere og cyklister. I receptionen kan afhentes kort med afmærkede løbe- og vandreruter over Grenaa Plantage og Fuglsang Hede.

Attraktioner

Området er fyldt med stjerneattraktioner som bl.a. Djurs Sommerland: en femstjernet attraktion og en af Danmarks største og mest besøgte forlystelsesparker. Her kan du opleve mere end 60 sjove forlystelser bl. a. Piraten – Danmarks største rutsjebane. Køb billet hos os og spar penge!

Af andre attraktioner i nærheden af Grenaa Strand Camping kan nævnes Kattegatcentret, hvor du og din familie har mulighed for at gå gennem hajtunnelen og komme hel tæt på hajerne i Danmarks største tropiske hajbassin. Køb billet hos os og spar penge!

Eller hvad med at møde Danmarks eneste geparder og giv familien en oplevelse for livet i safariparken Ree Park- Ebeltoft safari. Tag en safaritur i Land Rover på den store afrikanske savanne. Her kommer giraffer, zebraer og andre dyr og siger goddag. Køb billet hos os og spar penge!  

Du og din familie kan også tage hen og besøge verdens største rovdyr – isbjørnen i Skandinavisk dyrepark. De uimodståelige brunbjørne, fantastiske ulve eller de imponerende elge i naturlige anlæg der oser af dyrevelfærd. Køb billet hos os og spar penge!   

  

Tjek pris og book online

... vi glæder os til at se jer

Har du bestilt,
men ikke betalt endnu?

Betal online her