Legepladser

Unik beliggenhed

Ikke nok med at selve campingpladsen har en helt unik beliggenhed, hvad angår de korte afstande til spændende, sjove og kulturelle oplevelser. På selve pladsen er der også mulighed for timevis af sjov og underholdning - og der kommer løbende nye aktivitetsmuligheder til.

Grenaa Strand Camping råder over ikke mindre end 7 legepladser til børn.
Den ene legeplads, Grenaa Strand Camping har opført, er en kæmpe legeplads på hele 22 meter i længden. Alle legepladser er i flotte børnevenlige farver og med mange udfoldelses muligheder. 
Ydermere har Grenaa Strand Camping opført en legeplads forbeholdt de mindre børn, også i flotte farver med udfoldelsesmuligheder nøje afstemt til de mindre børns niveau.
En tredie legeplads er en kombinationslegeplads til både store og små børn.
Mest populært er nok piratforhindringsbanen, kæmpe hoppepuden eller det store trampolinkompleks, hvor 6 trampoliner er til rådighed for de modige springende børn.

Børn og unge

Vores piratforhindringsbane inde midt i skoven er altid et hit. Her kan børn og unge klare de mange udfordringer. Indendørs findes vores bold- samt aktivitetsrum. Pladsen råder ydermere over 2 hoppepuder og der findes desuden flere fodboldbaner, beachvolleybane, basketkurv samt petanquebane.

Desuden så må ingen gå glip af et slag piratgolf på en af vores baner. Indendørs findes der en 12-huls bane og udendørs en 18-huls bane. Begge selvfølgelig opført i pirattema.

Hoppepude

Legeplads 6-99 år

Legeplads 0-6 år

Tjek pris og book online

... vi glæder os til at se jer

Har du bestilt,
men ikke betalt endnu?

Betal online her